person in black leather shoes standing on gray asphalt road

SisuBoxin säännöt

  1. SisuBoxin jäseniltä odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Seuraa ohjeita. SisuBoxi ei vastaa jäsenen omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta SisuBoxin tiloissa tai sen alueella. Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua tiloissa. Jäsen on tietoinen, että SisuBoxin ympäristössä on tallentava kameravalvonta.
  2. Jos jäsen tahallisesti vaurioittaa SisuBoxin kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti. Alle 13-vuotiaat eivät saa turvallisuussyistä liikkua kuin lapsille osoitetussa paikassa huoltajan valvonnan alaisena. Alle 13-vuotiaita lapsia ei saa jättää ilman valvontaa kuntosalin tiloihin.
  3. Muiden, kuin itsensä, valo- tai videokuvaaminen SisuBoxi:n tiloissa on ehdottomasti kielletty. Huomioithan kanssatreenaajat kysymällä luvan jos he näkyvät videossa/kuvassa. Itsestä otetun kuva- tai videomateriaalin käyttö kaupalliseen tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty ilman keskuksen kirjallista lupaa.
  4. Mikäli jäsen ei noudata sääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniä tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. SisuBoxi ei tässä tapauksessa palauta mahdollisesti ennakkoon maksettuja maksuja.
  5. Mikäli jäsen tuo luvatta SisuBoxin tiloihin ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän maksamaan siitä 100 € korvauksen. Korvaus laskutetaan jäseneltä paperilaskulla. Ulkopuolisten asiakkaiden tutustumiskäynnit tulee sopia asiakaspalvelun kanssa.
  6. SisuBoxin pal­ve­lu­lii­ke­toi­min­taan sisältyvät yksilö- ja pien­ryh­mä­val­men­nus­pal­ve­lut sekä niihin rinnastettavat ohjauspalvelut. SisuBoxin jäsenellä ei ole oikeutta toteuttaa edellä mainitun kaltaisia palveluita ilman keskuksen antamaa kirjallista suostumusta. Mikäli sääntöä rikotaan, hän sitoutuu maksamaan SisuBoxin 100 € rikemaksun.
  7. Osallistumalla tunneille vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tällä sivustolla julkaistut säännöt.

Sisu Valmennus

HierontaSportti / Käsityöläiskatu 10

32200 Loimaa

SisuBoxi / Viljavarastontie 4

32200 Loimaa


040-4823150

@: sisuvalmennus@gmail.com

Au­kio­loa­jat

Maanantai - Perjantai

09 - 20


Lauantai - Sunnuntai

Sopimuksen mukaan

Ajan­va­raus

Ajanvarauksen hierontaan pääset tekemään HierontaSportin kotisivuilla www.hierontasportti.com

Voit myös laittaa viestiä tai soittaa p. 040-4823150

Copyright Sisu Valmennus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste.